bg en
халета Промишлено Хале с кран

Промишлено Хале с кран


Технически параметри:

  • Широчина - 15 м
  • Дължина- до 58 м
  • Светла височина - 6 м
  • Халето е с промишлено предназначение. Подходящо е за складови и производствени сгради.

Ново от БулИнТех

Промишлено хале 15х58 с мостов кран 5т.

Халето е едноетажна едноотворна рамкова конструкция с възможност за монтаж на мостов кран. Товароподемността на мостовия кран е 5 тона. Предвидена е възможност за монтаж на 2 крана в сградата. Височината на куката на крана е 6.0 метра.
Халето е с промишлено предназначение. Подходящо е за складови и производствени сгради. Проектирано е съгласно изискванията на БДС, а при желание на Клиента е възможно конструкцията да се изпълни съгласно EN (европейските норми).
Сградата е правоъгълна в план с ширина 15 метра, дължина до 58 метра и височина до корниза 8.52. Дължината на сградата е модулна. Могат да се реализират дължини 22, 28, 34, 40, 46, 52 и 58 метра. Светлата височина под вутата на ригела е 7.70 метра. Ограждането на сградата може да бъде с изолация или без такава, в зависимост от конкретните нужди на Клиента. Концепцията на конструкцията дава възможност за монтаж на секционни врати по дългите и по късите фасади, според конкретната ситуация. Възможен е монтаж на еднокрили врати и прозорци, според нуждите на Клиента.
Конструкцията се предлага с конструктивен проект, заверен от правоспособен инженер-конструктор. Ползват се нови профили с ясен сертификат за произход. БулИнТех ООД подпомага Клиента в процеса на строителство и узаконяване на сградата.


Модели халета от серията


Информация за Метални конструкции и халета

За повече информация относно нашите продукти, моля разгледайте нашата брошура:
брошура "БулИнТех"